Menu


Over ons

Categorie├źn

Archief

Recente artikelen

Bus huren
27 november 2018

Ben jij op zoek naar een bus? Dit kan verschillend

Personenvervoer: een taxi bestellen
6 juli 2017

Heeft u een taxi nodig? Een taxi bestellen is tege

Personenvervoer: bus huren
26 april 2017

Personenvervoer is wat anders dan ziekenvervoer. M

Banden
14 april 2017

 Autobanden  Wilt u graag wat meer weten

Bus huren

Ben jij op zoek naar een bus? Dit kan verschillende redenen hebben. Het vinden en huren van een bus is tegenwoordig een simpel klusje! 

Bus huren voor personen 

Wil jij met een groep mensen op vakantie of een avondje uit, maar jullie willen niet allemaal in een aparte auto gaan rijden, dan is het huren van een bus wellicht een optie. Als een van jullie zelf in het bezit van het juiste rijbewijs is, kunnen jullie alleen een losse bus huren. Als jullie geen goed rijbewijs hebben of jullie willen niet zelf rijden (omdat jullie bijvoorbeeld een drankje willen drinken), dan is het verstandig om een taxibus te bestellen. Bussen voor persoonsvervoer zijn te huur in verschillende afmetingen. Er is dus vast en zeker ook een bus te vinden die bij jullie gezelschap past.   

Bus huren om te verhuizen 

Als je gaat verhuizen, is een bus ook erg handig. De kleine spullen kan je verhuizen met een auto, maar de grotere spullen zijn lastiger. Een goede verhuisbus is dan erg handig. Zeker als je een bus huurt met een laadklep. Dat scheelt veel til- en sjouwwerk. Verhuisbussen zijn te huur in alle soorten en maten. Het is wel belangrijk dat je goed kijkt of jij de bus ook met jouw rijbewijs mag besturen.   

Waar kan je een bus huren? 

Als jij een bus wilt huren met een chauffeur daarbij, kan je het beste contact opnemen met een taxicentrale. Als jij een bus wilt huren die jij zelf wilt gaan besturen, kan je online verschillende verhuurbedrijven vinden. Je kunt op die betreffende website gelijk zien welke bussen zij op de betreffende datum en tijd beschikbaar hebben. Als jij de perfecte bus gevonden hebt, kan jij deze 24/7 reserveren en ook vaak gelijk betalen. Let wel goed op de kleine lettertjes. Dit kan jou veel geld schelen. Deze zijn namelijk niet gelijk bij alle verhuurbedrijven. Bij sommige bedrijven moet een vast bedrag per elke gereden kilometer betalen, bij andere bedrijven mag een bepaald aantal kilometers gratis rijden. Bij sommige bedrijven zit de verzekering in het huurbedrag verwerkt, terwijl er ook bedrijven zijn waar je dit nog apart moet betalen. Ook is het bedrag wat je voor borg moet betalen niet overal gelijk. Dit bedrag krijg je uiteraard wel weer terug als je de bus op tijd en in goede staat terug gebracht hebt.  Dus heb jij een bus nodig. Zorg dan dat je deze op tijd reserveert en goed naar de kleine lettertjes kijkt. Dit kan veel geld besparen en teleurstellingen voorkomen. Veel succes!

Bij Autoschade Bert Verweijen kunt u ook terecht voor een bus!